JURAT

IGNACIO CORT CAÑIZARES

President del Jurat. És Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i Professor de l’Escola Superior d’Estudis Empresarials de Valencia.

FRANCESC PICÓ ESTEVE

President del València, 1961. Productor i guionista en actiu. Té una extensa trajectòria en l’àmbit de l’audiovisual. És Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i Professor de l’Escola Superior d’Estudis Empresarials de Valencia.

PEDRO URIS ESCOLANO

València, 1952. Crític, novelista i animador cultural cinematogràfic.

PAU VERGARA

És critic cinematogràfic i els seus treball semana a semana poden trovarse en la Cartelara Turia, de la que és director. Pero a més, ha fet incursions en el món de la dirección, la producció i el guió. Memorias de una guerrillera (2007), Más allà de la alambrada i El Capitán Trueno són tres treballs en les que Vergara s’ha atrevit a apostar tot a una carta, la del amor al Cinema.

RAÚL CARBONELL GÓRRIZ

València, 1977. És Doctor en Ciències de la Comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló, i Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València.

MARGA CORT TODOLI

València, 1977. Llicenciada en Dret (U València) i Màster en ‘Asessoría Financera (U Deusto). Cofundadora de l’Associació “La Huella”, entitat ciutadana impulsora d’activitatats relacionades amb el cinema i la literatura.

EMILIA BOLINCHES RIBERA

És periodista, escriptora i filòloga. Periodista per la Escola de Periodisme de Madrid i llicenciada en filologia per la Universitat de València.

EMPAR BORT SASTRE

Llaurí, Ribera Baixa, 1967. La seua formació acadèmica i professional s’ha desenvolupat en el camp de la Educació. Actua de voluntària pel valencià a Escola Valenciana. Però de sempre li ha encisat el cinema.

MAURO CERVERA JUST

Alaquàs, 1997. És actor format a l’escola d’actors Shakespeare i després va continuar formant-se a l’ESAD de València.

TÀNIA FORTEA

Torrent,1992. Actriu. Va estudiar el grau en Història en la Universitat de València i un màster en Estudis de Gènere en la UAM (Mèxic). Com a actriu es va formar

en l’Estudi Work in Origress de Dario Facal. Té experiència en cant i dansa contemporània.