Anna Gascón

Jurat senior

Anna Gascón, Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València i diplomada en el postgrau de «Teatre en l’Educació: les estratègies dramàtiques en l’ensenyament i les institucions socioeducatives 2004/05 «, dirigit per Tomas Motos, de la UV.

Membre des de 2008 d’1entretants (Xarxa col·laborativa de docents per l’ús de les TIC)

Va fer de Professora d’Ensenyament Secundari de Llengua i Literatura Valenciana i d’Arts Escèniques a l’IES Federica Montseny de Burjassot (València), i a l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia, Benimaclet (València) on va posar en pràctica tres de les seues passions: el teatre, la literatura i les TIC.

Actualment, és vocal de la junta directiva d’@accioculturalpv i està jubilada però no inactiva!

En teatre, continua dirigint el grup de teatre escolar Amoraescena3.0, a l’IES F.Ferrer i Guàrdia amb propostes de creació col·lectiva a partir de les tècniques del Teatre de l’Oprimit.

I en companyia de Lucia Arce, dinamitza i dirigeix el grup Teatre Lliure de Benimaclet amb la mateixa mirada social que el grup escolar.

Pel que fa a la literatura, intenta gaudir i fer gaudir a l’alumnat amb la poesia, sobretot amb l’escrita per dones, i compartir les experiències de lectura amb suport audiovisual: videolits, tràilers de lectura, curts de creació